rydbergsdance.com

Vi presenterar stolt

Linnea Hult

Linnéa är dansare och koreograf baserad i Stockholm. Hon har undervisat på de flesta ledande utbildningar som Balettakademien, Diambra och Scandinavian Dance Academy. 
Hon är utbildad professionell dansare, gjorde tre år på Balettakademien i Stockholm sedan dess har hon jobbat som dansare i TV och för olika artister samt koreograferat flertal stycken, ett utav dem visades upp på Oslos Jazzdansfestival i Norge 2019.
Hon är en utav medlemmarna i danskompaniet Stockholm Higheelers och dansat i Melodifestivalen samt för artister som Albin Lee Meldau, Peg Parnevik, John Lundvik och Oscar Zia. Hon har även dansat på Wallmans i Köpenhamn, Danmark.
 
Direkt efter examen på Balettakademien började hon turnera med ett projektbaserat modernt danskompani. Turnérade kontinuerligt under 2års tid.
År 2019 dansade hon i Los Angeles för Dana Foglia, hennes tre månaders mentorship. Hon uppträdde på Avalon i Hollywood med Dana Foglia Dance Company och fick där inspiration till att bygga upp en heelsklass och ta vidare det till Sverige. 
På Linnea’s klasser jobbar man med linjer, kontroll och att våga lita på klacken.

Linnea undervisar i:

Måndag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Mellan nivå)

Måndag 19:00 – Girly Hip Hop (16 år+, Avancerad nivå)

Tisdag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Lätt nivå)

Måndag 20:00 – Afro (16 år+, Mellan nivå)

Tisdag 19:00 – Afro (15 år+, Lätt nivå)

Torsdag 18:00 – New School Hip Hop (13-15 år, Lätt nivå)
 
Torsdag 19:00 – New School Hip Hop (16 år+, Mellan/Avancerad nivå)