rydbergsdance.com

Vi presenterar stolt

Persabiel Seyoum

Persabiel, även kallad för Persa upptäckte dansen som tonåring. Hennes passion för dans började när hon tittade på MTV och plockade alltid upp koreografier ifrån musikvideor som Missy Elliott, Aaliyah och Britney Spears. Det var i detta ögonblicket hon visste att hon ville syssla med dans!

 

Det tog inte lång tid innan hon fann sig dansandes intensivt på Hip Drop Dance complex i Malmö,där hon tog sina första hip hop klasser. 2012 flyttade hon till Los Angeles där hon främst studerade Business men dansade vid sidan om på skolor som IDA Hollywood, Movement Lifestyle, Debbie Reynolds dance studio och Millenium Dance complex. Efter 1 år bestämde hon sig för att transfer till Glendale College där hon studerade dans. I början av 2014 åkte hon till Atlanta, Georgia där hon dansade på Dance 411 för danslärare som Sean Bankhead, Jermey Strong, Anthony Marquis m.fl. Här hittade hon sin stil samt sin personlighet som dansare/koreograf. 

 

Hon har varit koreograf/bakgrundsdansare för artister som Haadaway, Magic System, samt öppnat  för Conor Maynard och den Nigerianska stjärnan Patoranking och många fler. Hon har även dansat/koreograferat för den svenska artisten GNUČČI för H&M MOMENT. Samt skapat föreställningen ”The Shake Down” inför Sommarscen Malmö 2019, Indierocket Festival i Pescara, Italien 2019 och även på Malmö Pride online på Moriskan 2020.

 

Utöver detta så har hon tagit O.T crew till 1:a plats i UDO championship 2019, 2:a plats i Streetstar 2018 (Advanced 20+) och hela vägen till final i I AM DANCE i Sverige 2018. 

 

Nyligen tog hon även hem 2:a plats på Streetstar Dance School 2020 i kategorin ”Next Generation 17-19 år” med Peach Junior. Vilket är den första tävlingen Peach Collective deltagit i. Hon jobbar ständigt med att skapa performance nummer då hon gillar att jobba med formationer och dynamik.

 

Något Persabiel brinner för är även att undervisa. Hon ser till att alla sina elever ständigt utvecklas som dansare och förmedlar positivitet och gemenskap. Hennes klasser är fyllda med energi samt så kan man inte hjälpa att bara gå loss på hennes klasser, en klass med Persa och så lämnar ni danssalen fylld av självförtroende och ny härlig energi!

Persabiel undervisar i:

Måndag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Mellan nivå)

Måndag 19:00 – Girly Hip Hop (16 år+, Avancerad nivå)

Tisdag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Lätt nivå)

Måndag 20:00 – Afro (16 år+, Mellan nivå)

Tisdag 19:00 – Afro (15 år+, Lätt nivå)

Torsdag 18:00 – New School Hip Hop (13-15 år, Lätt nivå)
 
Torsdag 19:00 – New School Hip Hop (16 år+, Mellan/Avancerad nivå)