rydbergsdance.com

Vi presenterar stolt

Persabiel Seyoum

Persabiel, även kallad för Persa upptäckte dansen som tonåring. Hennes passion för dans började när hon tittade på MTV och plockade alltid upp koreografier ifrån musikvideor som Missy Elliott, Aaliyah och Britney Spears. Det var i detta ögonblicket hon visste att hon ville syssla med dans!

 

Det tog inte lång tid innan hon fann sig dansandes intensivt på Hip Drop Dance complex i Malmö, där hon tog sina första hip hop klasser. 2012 flyttade hon till Los Angeles där hon främst studerade Business men dansade vid sidan om på skolor som IDA Hollywood, Movement Lifestyle, Debbie Reynolds dance studio och Millenium Dance complex.

 

Efter 1 år bestämde hon sig för att transfer till Glendale College där hon studerade dans. I början av 2014 åkte hon till Atlanta, Georgia där hon dansade på Dance 411 för danslärare som Sean Bankhead, Jermey Strong, Anthony Marquis m.fl. Här hittade hon sin stil samt sin personlighet som dansare/koreograf. Hon har varit koreograf/bakgrundsdansare för artister som Ckay, Haadaway, Magic System, samt öppnat för Conor Maynard och den Nigerianska stjärnan Patoranking och många fler. Hon har även dansat/koreograferat för den svenska artisten GNUČČI för H&M MOMENT. Indierocket Festival i Pescara, Italien 2019 och även på Malmö Pride online på Moriskan 2020. Persabiel har även hostat/MC på flera dans event och senast hostade hon Malmö dance weeks Showcase competition 2022 på Moriskan i Malmö, vilket hon kommer att göra igen i 2023!

 

Utöver detta är hon grundare av det skånska danskollektivet “Peach Collective” och streetdanceshowen “The Shakedown” som ger 30-40 dansare runt om i Skåne möjlighet att vara en del av en stor dansproduktion och träffa nya människor som delar samma passion, dans!

 

Något Persabiel brinner för är även att undervisa. Hon ser till att alla sina elever ständigt utvecklas som dansare och förmedlar positivitet och gemenskap. Hennes klasser är fyllda med energi samt så kan man inte hjälpa att bara gå loss på hennes klasser, en klass med Persa och så lämnar ni danssalen fylld av självförtroende och ny härlig energi!

Persabiel undervisar i:

Måndag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Mellan nivå)

Måndag 19:00 – Girly Hip Hop (16 år+, Avancerad nivå)

Tisdag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Lätt nivå)

Måndag 20:00 – Afro (16 år+, Mellan nivå)

Tisdag 19:00 – Afro (15 år+, Lätt nivå)

Torsdag 18:00 – New School Hip Hop (13-15 år, Lätt nivå)
 
Torsdag 19:00 – New School Hip Hop (16 år+, Mellan/Avancerad nivå)