rydbergsdance.com

Vi presenterar stolt

Vanessa Tsipogiannis

Hej!

Mitt namn är Vanessa.

Min passion för dans har alltid funnits ända sedan barnsben. Jag började min danskarriär på Rydbergs Dance Academy när jag var 4 år gammal, då jag fann mitt kall. De senaste åren har fokuset varit stilar som Girly Hip Hop, Lady Style, Afro, New School Hip Hop och Contemporary.

 

Nu 14 år senare känner jag mer drivkraft än någonsin för dansen. Att få skapa egna koreografier och uttrycka sig inom dansen är det jag brinner för. Jag ser fram emot att få undervisa framtidens barn och att de lämnar danssalen med ett leende på läpparna för att de har haft kul och såklart även tända en glöd inom barnen inom denna fantastiska sport.

 

Kul att veta är att jag har medverkat i en dansserie vid namnet Sugarbabe på SVT Play (nov-2023) där jag spelade en av huvudrollerna. Jag vann även nyligen Skånes regionfinal i danstävlingen Skapa Dans tillsammans med några andra dansare.

 

Jag har uppträtt på Malmö festivalen, deltagit i Shakedown, medverkat som öppningsnumret för Show Off, dansat på Palladium, även varit bakgrundsdansare för artister i Malmö m.m.

Med det sagt: Vi ses i danssalen!

Vanessa undervisar i:

Måndag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Mellan nivå)

Måndag 19:00 – Girly Hip Hop (16 år+, Avancerad nivå)

Tisdag 18:00 – Girly Hip Hop (15 år+, Lätt nivå)

Måndag 20:00 – Afro (16 år+, Mellan nivå)

Tisdag 19:00 – Afro (15 år+, Lätt nivå)

Torsdag 18:00 – New School Hip Hop (13-15 år, Lätt nivå)
 
Torsdag 19:00 – New School Hip Hop (16 år+, Mellan/Avancerad nivå)